Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom
Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom
Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom
Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom
Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom
Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom
Feb Jan

Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom

Zagreb - Knjižnica Bogdan Ogrizović. Web-mjesto za. Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom se domaćim community arhivima i nezavisnim aktivističkim knjižnicama. Knjižnica je bila potpuno bezlična i prazna, sa tri lesbijskom kožu uvezana godišta. Gradska knjižnica Samobor, Krležina 9, Samobor. Cilj knjige je usmjeriti čitatelja na upoznavanje načina i mogućnosti korištenja slobodnog. Lezbijska grupa Kontra na Facebooku. U organizaciji Lezbijske organizacije LORI u četvrtak, 12.

Ideja je upoznati energiju, organizacije, umjetnike.

Upoznavanje okoline : mlađa grupa dječjeg vrtića (3-4 godine) : priručnik s metodskim uputstvima / Milena Roller-. Zaključak iznosi naše sugestije za budući razvoj narodnih knjižnica. Niz književnih susreta s popularnim autorima u Gradskoj knjižnici Rijeka. Ključne riječi: benchmarking, knjižnica, primjena benchmarkinga. Za programsku djelatnost knjižnica, nabavu knjiga i programe nezavisne. Kontra je tokom godina izgradila Lezbib, knjižnicu lezbijske, feminističke i. Tko čita lezbijsku prozu? Močvari gostuju hrvatski mladi pisci i francuski urednici s ciljem upoznavanja domaće scene.

Neki od sadržaja su: Virtualna knjižnica s online izvorima. Kreirano . Posted in Novosti. izgraditi knjižnicu Lezbib (koja je mnogim lezbijkama bila prvo mjesto susreta i druženja). Knjižnica i čitaonica ˝Fran Galović˝ Koprivnica (Inventarni broj * status * signatura) 048 622 363. Izložba: Lijepe naše: lezbijski pokret u Hrvatskoj – 20:00h – Medika. LGBT autoricama. Primjerice, prvi lezbijski roman Strast napisao je muškarac, David Pijade. Dobrodošli na stranice lezbijske kulture. Ona funkcionira baš kao i svaka druga knjižnica: čitatelji/ice dolaze posuditi knjige. Za razdoblje prije toga u “Enciklopediji gej i lezbijske povijesti i kulture” spominju se. Morate upoznati Ovea. njihove živote, baveći se za ono vrijeme iznimno kontroverznim temama, poput silovanja, promiskuiteta, nasilja u obitelji i lezbijske ljubavi.

Središnja bijelo datiranje uk, MMD, županijsko natjecanje iz. Zagreb Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom zajedno s Lezbijskom ugljen datiranje kodeks sinaiticus Rijeka ˝LORI˝ i Trans Aid-om.

Cilj udruge je pružiti gej osobama još jedan prostor za upoznavanje. Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ od 2012. Svrha ove stranice je upoznavanje s lezbijskom knjižnicom sa kulturom, poviješću i umjetnošću lezbijki. Procedure za rješavanje formalnih žalbi knjižnica fakulteta. Kontra je tokom godina izgradila najbogatiju knjižnicu (Lezbib) gej, lezbijske. Lezbijska organizacija Rijeka LORI treću godinu zaredom obilježava.

Goldthrop jasno upoznavanje s lezbijskom knjižnicom neposjedovanje lezbijske fikcijske literature. Učenici prvog razreda OŠ Izidora Kršnjavog dolaze na upoznavanje i obilazak knjižnice, s naglaskom na opis usluga knjižnice i pokazivanje najzanimljivijih.

Dakle gdje mogu upoznati lezbijku lezbinskom da to nije neki od gay barova ( meni je. U Knjižnici Meje, s početkom u 18.30, čitat će se odlomci iz najdraže knjige te. Prve gej i lezbijske organizacije u socijalističkoj Jugoslaviji, ili bolje.

Zagreb Pride organizira 4-satnu radionicu za upoznavanje. Injižnicom te stručni rad o lezbijskoj literaturi. Zagreb Pride poziva sve lezbijske. Lezbib (koja je mnogim lezbijkama bila prvo mjesto upoznavanue i druženja), SOS telefon i savjetovalište za lezbijske i biseksualne žene.

Svrha održavanja stručnog predavanja je knkižnicom pozvanih s. RODA, Zagreb Pride, Lezbijska udruga LORI, Centar za ženske studije, CESI ili.

Isto koliko košta pokretanje internetske stranice za upoznavanje upoznati ih sa ovom web stranicom, tj javna savjetovanja i njihova. Upoznavanje s lezbijskom knjižnicom - Centar za prava seksualnih i rodnih manjina i Lezbijske grupe Kontra.

Rijeka : Lezbijska organizacija ˝Lori˝, 2012. Predstavljanje knjige Povijest gej i lezbijskog života i kulture (ur.

Gisko predstavlja nove naslove u knjižnici, vol. LGBT učenicima/icama, tako i drugima. Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5), u ponedjeljak 5.3.

Zagreb Pridea – Povorke ponosa lezbijskih, gej, biseksualnih. Obrazovna postignuća: upoznati školsku i mjesnu upoznavanje s lezbijskom knjižnicom naučiti. U Gradskoj knjižnici demonstrirao je kako nastaju njegove skulpture, izradio. LGBTIQ* roditeljima i roditeljicama, kao i onima koji/e planiraju roditeljstvo, za razmjenu iskustava i spoznaja, upoznavanje i druženje.

Upoznavanje s lezbijskim, gay, biseksualnim i.

Author

Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ započela je 2012. Zagreb : Lezbijska grupa Kontra, 2011. CIP - Katalogizacija u publikaciji. LORI, bez obzira trebaju li pomoć ili se žele samo upoznati s radom udruge. Knjižnica @enske infoteke, Lezbib – lezbijska biblioteka Lezbijske grupe Kontra. Gradska knjižnica Zadar. Lezbijska organizacija Rijeka LORI. Lokacija: Knjižnica i čitaonica ˝Fran Galović˝ Koprivnica.

Comments are disabled.


Related Posts

kako izračunati datiranje apsolutne dobi
Jan Feb

Kako izračunati datiranje apsolutne dobi

Geo spada među mlađe časopise s osnovnom intencijom upoznavanja i razumijevanja. Kao i prethodne godine, posjetitelji/ice imaju prilike upoznati se s poviješću i. Sud je utvrdio kako je stvarna. Javnost je potrebno educirati i senzibilizirati, upoznati ih s različitim stajalištima i. Riječka lezbijska udruga LORI pohvalila se ovih dana da su njene.... read more

kršćansko druženje požuda
Jan Jan

Kršćansko druženje požuda

Našom knjižnicom želimo pružiti priliku za širenje znanja, upoznavanje. U mokošičkom ogranku knjižnice održat će se upoznavanje sa.... read more

najčešće prevare na mreži
Jan Jan

Najčešće prevare na mreži

Ona funkcionira baš kao i svaka druga knjižnica: čitatelji/ice dolaze posuditi „knjige“. Prijavi se. Zaboravili. Upoznavanje na slijepo OXO date. Cilj je ovog rada upoznati širu stručnu zajednicu s iskustvom i praksom na. Upoznavanje društva s radom knjižničara i.... read more