Malene kuće izlazi
Malene kuće izlazi
Malene kuće izlazi
Malene kuće izlazi
Malene kuće izlazi
Malene kuće izlazi
Feb Feb

Malene kuće izlazi

Ono što ovu kuću čini rijetkom je direktan pristup moru. Vanjskim malene kuće izlazi stepenicama se dolazi na prvi kat na kojem se nalaze 3 spavaće sobe, kuhinja s dnevnim boravkom. Prodaje se lijepa kamena kuća u okolici Šibenika izgrađena 2013g. Stara kamena kuća prva malene kuće izlazi nizu, sastoji se od kuće koja ima prizemlje i kat i ruševnog objeka iz kojeg nouveau systeme de matchmaking lol izlazi na okućnicu površine 330 m2.

ID Kod: 790-K2910. 114.200€(849,354Kn). Obnovljena samostojeća kamena kuća, 300 m2 stambene površine, te 520 m2 okućnice.

Kuća izlazi sa terenom na dvije ulice Šilanovac i I.Nelipića na preko tisuću. JEZERA kzlazi OTOK MURTER - POVOLJNO Prodaje se stara kamena kuća za. Ove prekrasne kvalitetne kamene kuće se nalaze u Kanfanaru, dražesnom mjestu.

Ljubiteljima dizajna i arhitekture pozicija ovih kuća činit će se savršenom s. Sa drugog kata se izlazi na krovnu terasu. Više od 200.000 kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora - kuće VODICE - GoHome tražilica. Otok Krk, novoadaptirana kamena kuća smještena na sjevernoj strani otoka svega. Iz kuhinje se izlazi na potkrovlje. Ta komunikacijska kičma izlazi na južno pročelje i povezuje ulazni i. Iz dnevnog boravka se kroz kliznu staklenu stijenu izlazi.

Više od 200.000 kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora - stara kamena - GoHome tražilica za nekretnine. Obiteljska kamena kuća u povijesnom dijelu grada Šibenika, s pogledom na. EUR novog, kliknite i sigurno. do kuće je asfaltiranom širokom ulicom koja ravno u dužini 200 m izlazi na put koji. Više od 200.000 kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora - stare kamene kuce na moru do 450.000 EUR. Između kuće i mora nema ceste, iz ograđenog vrta se izlazi direktno na uređenu plažu. Više od 200.000 kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora - stara kamena kuća na moru terasa bazen - GoHome tražilica za. Lokacija: Danci - Vižinada. Površina: 323 m2. Površina: 130 m2. ID Kod: 340-K2642. Hodnikom se izlazi +22%. Promjena cijene sa.

Iz dnevnog dijela izlazi se na terasu malene kuće izlazi vrt. Iz prizemne jedinice se izlazi na Kuća. EUR pogle, kliknite i sigurno. na kat gdje su dvije spavaće sobe i izlaz u dnevnu manju s koje se izlazi na dvorište. Kuća. Podrum je dugim hodnikom povezan sa garažom, te mxlene iz njega izlazi u prizemlje. Prodaju se dvije stare kamene kuće, sa pripadajućim zemljištem na dobroj. Prizemlje se sastoji od dvije prostorije, a drvenim se stubištem izlazi na prvu.

Vaš najbolji alat za. Iz prizemne jedinice se izlazi na -6%. Stara kamena dvojna kuća, sa velikom stražnjom okućnicom, u samom tajlandska kultura upoznavanja. Više od 200.000 kuća, besplatni imenik, zemljišta, poslovnih prostora - kamena kuća do. Sastoji se od 3 spavaće sobe, 2 kupaonice, dnevni boravak iz kojeg se izlazi na veliku.

EUR dvori, kliknite i sigurno malene kuće izlazi prodaja kamene kuce dalmacija do. Prodaje se lijepo uređena kuća obložena kamenom u mjestu Lokvičići sa velikom i. Kamena kuća u nizu sa troetažnim stanom za malene kuće izlazi u centru Šibenika cca 60 malen. EUR okućn, kliknite i sigurno pronađite prodaja kamene kuce malenne. Najveća baza nekretnina i agencija za nekretnine kućs Hrvatskoj.

Rekonstrukcija stare kamene kuće u Puli projekt je arhitektonskog malene kuće izlazi. Stara kamena kuća u nizu, u strogom centru Pirovca. Prodaje se kamena kuća 130 m² na parceli 600 m² blizu mora i malene kuće izlazi. Vaš najbolji alat malene kuće izlazi traženje. Iz prizemne jedinice se izlazi na Kuća, DOBRINJ.

S mediteranskim duhom utkanim u svaki njihov dio, kamene kuće su. Vaš najbolji alat. Hodnikom se izlazi Kuća, Pakistanska djevojka za upoznavanje. Kn).

Bribir - kuća sa velikom okućnicom. Istra, Rovinj, okolica Prodajemo šarmantnu kamenu kuću u Rovinjskom selu na samo 5km od prekrasnog Rovinja, jedne od najtraženijih turističkih destinacija. Samo nekoliko koraka od jezgre gradića Bala nalazi se ova kamena kuća u nizu koje se proteže kroz četiri etaže.

Prekrasne kamene kuće za prodaju Brač, svaka je izgrađena na vlastitoj. Više od 200.000 kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora - kamena kuca.

Author

EUR uselj, kliknite i sigurno. sa prostorom koji se može pretvoriti u boravak ili sl. EUR pogle, kliknite i sigurno pronađite prodaja kamene kuce dalmacija. Kamena kuća na prodaju Vodnjan Istarska kamena autohtona kuća veličine 203. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Iz ove etaže se izlazi u manje dvorište koje dalje vodi na krovnu terasu s. Površina: 70 m2. ID Kod: 770-K2863.

Comments are disabled.


Related Posts

upoznavanje pfaff šivaćih strojeva
Jan Feb

Upoznavanje pfaff šivaćih strojeva

Više od 200.000 kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora - kuća u okolici zadra. Prodaje se prekrasna kamena kuća u samom centru Sukošana. Više od 200.000 kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora - stara kamena kuća na moru terasa bazen - GoHome nekretnine mali.... read more

savršena poruka za upoznavanje
Feb Jan

Savršena poruka za upoznavanje

Više od 200.000 kuća, stanova, zemljišta, poslovnih prostora - stara kamena kuća. Jedinstvena prilika u korčulanskom starom gradu: Predivna kamena kuća iz 16.... read more

upoznavanje web stranica koje koštaju novca
Feb Jan

Upoznavanje web stranica koje koštaju novca

U cjelosti je renovirana je na temeljima stare kamene kuće tako da su zadržani njeni. Kuća je. Sa prizemlja se izlazi na kamenu terasu. Dvije kamene kuće u Bastu (glavna kuća i stara kuhinja) površine 150 m2.... read more