Kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu
Kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu
Kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu
Kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu
Kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu
Kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu
Feb Feb

Kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu

Savjeti za upoznavanje entp i kupnja knjiga i audio knjiga. Ako namjeravate blokirati iPhone pozive iz određenih kontakata, prvo što biste. Na sljedećim mjestima možete saznati dodatne informacije o sigurnosti, softveru i servisu iPhone uređaja. Spojite iPhone na svoje računalo za prijenos datoteka. Brisanje ili blokiranje filma uspomene. Na iPhone uređaju možete čitati, obilježavati, ispisivati i dijeliti PDF dokumente pomoću aplikacije Knjige.

Kad pretražujete u aplikaciji Foto prikazivat će se predložene osobe, mjesta i kategorije fotografija kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu biste lakše. Pristupite svom popisu za čitanje kad niste wfb.

Kao sigurnosna mjera od vas se traži da taj kôd unesete u aplikaciju. Možete omogućiti neželjeno blokiranje web mjesta na temelju filtra.

Gesta rotiranja s dva prsta: Zakrenite dva prsta na zaslonu iPhonea oko točke između njih.

Phone pruža mnoge značajke pristupačnosti koje podržavaju vaš vid. Phone se ponovno spaja kad se vratite na istu lokaciju. U aplikaciji Apple Music na iPhoneu pronađite novu i zanimljivu glazbu, glazbene spotove, reprodukcijske liste i ostalo. Koristite Face ID za otključavanje iPhonea, autorizaciju kupnji i plaćanja. Prilagodite preference za aplikaciju Bilješke koristeći Postavke na početnom zaslonu. Možete prenijeti svoje podatke s drugog iPhone, iPad ili iPod touch uređaja te Android.

Prethodno Ispisivanje e-mail poruke Sljedeće Pronalaženje mjesta. Prikažite svoje fotografije prema osoba koje su na njima s aplikacijom Foto na iPhoneu. Ako ste zaboravili svoj Apple ID pogledajte web stranicu Obnavljanje Apple ID-a. Na iPhoneu isključite oglase bazirane na lokaciji, resetirajte ili ograničite. Na iPhone uređaju koristite Bluetooth brajev redak kako biste čitali VoiceOver rezultat te brajev redak s tipkama za unos i ostalim kontrolama za upravljanje. Saznajte kako možete gledati, dijeliti i ispisivati fotografije snimljene kamerom iPhone uređaja. U aplikaciji Pronalaženje na iPhone uređaju, pogledajte lokaciju izgubljenog uređaja i reproducirajte zvuk na njemu kako biste ga lakše pronašli. Za to vam je potrebno kućno čvorište, uređaj kao što je Apple TV (4. Phone uređaj možete ažurirati na najnoviju verziju sustava iOS. Na iPhoneu možete promijeniti raspored aplikacija na početnom zaslonu, organizirati ih u mape, premjestiti na druge stranice (ili zaslone) i promijeniti redoslijed.

U aplikaciji Kontakti na iPhone uređaju možete gledati, uređivati i kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu kontaktne. Prijava s Appleom omogućava prijavljivanje u suradničke aplikacije i web stranice svojim Apple ID računom. Prijavljivanje koristeći Apple Prijavite se u aplikacije i web stranice brzo i jednostavno. U aplikaciji Poruke na iPhoneu, filtrirajte Web lokacije za upoznavanje na ključ nepoznatih pošiljatelja i blokirajte neželjene poruke.

U aplikaciji Glazba na iPhoneu, tražite izvođače, albume, reprodukcijske liste i žanrove. Traženje fotografija na iPhone uređaju. Pronalaženje rute. Dodirnite mjesto do kojeg želite upute (primjerice, obilježje na karti, mjesto označeno pribadačom ili rezultat.

VoiceOver je čitač zaslona temeljen na gestama koji vam omogućuje da koristite iPhone čak kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu kada ne vidite zaslon.

Uvjeti korištenja Karta web-mjesta Upotreba kolačića. Kad zatvorite knjigu, vaše mjesto u knjizi automatski se sprema, stoga ne. Izradite kolekciju u aplikaciji. Saznajte koji iPhone modeli podržavaju iOS 13.2. Iz sigurnosnih razloga, USB veze. Upotrijebite Dom na iPhoneu za izradu automatizacija kojima možete upravljati priborima.

Na iPhoneu možete obnoviti sadržaj, postavke i aplikacije iz sigurnosne. Phone je spojen na Wi-Fi mrežu. (Kako biste ovo provjerili, otvorite Safari za prikaz neke web stranice). Glazba koju dodate na iPhone može se streamati kad ste spojeni na internet. Dio 1: Kako blokirati porno web stranice u sigurnom načinu pretraživanja?

Koristite aplikaciju Bilješke na svom iPhoneu za zapisivanje misli ili. Na iPhoneu koristite iCloud Privjesak ključeva za čuvanje lozinki za web stranice, informacija o kreditnim karticama i informacija o ostalim računima ažurnima.

Pomoću iPhone uređaja možete odrediti je li predmet niveliran ili ravan. U aplikaciji Mail na iPhone uređaju možete označiti i filtrirati svoje e-mail poruke.

U Safariju na iPhoneu knjižnom oznakom označite web stranice i dodajte ih u Omiljeno za lakšu pronalažnje posjetu kasnije. U aplikaciji Bilješke na svom iPhoneu priložite fotografije, videozapise. Također možete blokirati pozivatelje u Postavke > Telefon > Blokirano. Aplikacija Podsjetnici prikazuje butanske stranice za upoznavanja kao minijaturu blikirati možete dodirnuti za otvaranje web stranice.

Općenite informacije potražite na web stranici za uporabu Appleovih. Pronalaženje i kupnja knjiga · Čitanje knjiga. Na iPhone uređaju koristite VoiceOver za interakciju s aplikacijama kao što su Karte. U aplikaciji Mail na iPhone uređaju možete tražiti e-mail poruke koristeći razne kriterije. Pronalaženje mjesta koja prihvaćaju Apple Pay. Također možete uključiti Face ID (iPhone X az noviji) kako blokirati web mjesta za pronalaženje na iPhoneu Touch ID (ostali modeli).

Povucite tipku izbornika na novo mjesto na zaslonu.

Author

Za dijeljenje svoje internetske veze na iPhoneu, upotrijebite Osobni hotspot. Ovaj priručnik sadrži upute za uporabu iPhone uređaja i pomaže vam u otkrivanju svih nevjerojatnih stvari. Drugi iPhone, iPad i iPod touch uređaji mogu dijeliti vezu putem Wi-Fi-a. Pohranite svoje kartice u Wallet na iPhoneu i koristite Apple Pay za beskontaktna plaćanja u trgovinama. To je zadani preglednik za navigaciju na Macu, iPhone i iPad.

Comments are disabled.


Related Posts

cpt web mjesta za upoznavanje
Feb Jan

Cpt web mjesta za upoznavanje

Povucite masku na pripadajuće mjesto ili joj podesite veličinu pomoću hvataljki. Reprodukcija emisija u aplikaciji za Apple TV na iPhoneu Ako ste preuzeli film ili TV emisiju, možete ih gledati kad iPhone nije spojen na internet. Na iPhone uređaju možete koristiti Izmjenjivač aplikacija za brzu promjenu s jedne na drugu aplikaciju.... read more

leipzig dating
Jan Feb

Leipzig dating

Safari (nije dostupno za sve web stranice). Na uređaju iPhone, u prikazu današnjih obavijesti, pregledajte današnje novinske naslove, vremensku prognozu, kalendarske. Triput pritisnite bočnu tipku (iPhone X i noviji) ili triput pritisnite tipku Home (drugi modeli). Na iPhone uređaju možete proširiti funkcionalnost aplikacija uporabom ekstenzija poput opcija dijeljenja.... read more

vragovi anđeli i izlasci
Jan Jan

Vragovi anđeli i izlasci

Pretražujte aplikaciju News na iPhoneu kako biste pronašli članke koji vas. Dok pretražujete internet, možete spriječiti praćenje više mjesta, blokirati kolačiće. Na zaključanom zaslonu iPhone uređaja možete pregledavati i odgovarati na obavijesti ili dolazne poruke. U Safariju na iPhoneu unesite URL ili izraz za pretraživanje za pronalaženje web stranica ili određenih informacija.... read more